Werkloos geworden

Wilt u weten wat u moet doen nu u werkloos bent geworden?

Zoek zo snel mogelijk een nieuwe baan. Maak gebruik van vacaturesites en uw netwerk. Hoe meer mensen weten dat u werk zoekt, hoe groter de kans dat iemand een interessante vacature weet.

Schrijf u in als werkzoekende op Werk.nl. Na uw laatste werkdag heeft u 1 week de tijd om u in te schrijven. Eerder inschrijven mag ook. Ga langs bij een Werkplein in uw buurt als u advies of hulp nodig heeft.

Ga langs bij het Werkplein als u advies of hulp nodig heeft.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Werkplein Activerium Apeldoorn

Belkosten € 0,04 p/m 

U kunt een afspraak maken ma t/m vr tussen 8.30 - 17.00 uur

Deventerstraat
46
7311 LX
Apeldoorn

Werk.nl - uitkering aanvragen

Heeft u veel op uw oude werk geleerd?

Laat wat u kunt, vastleggen in een Ervaringscertificaat. Dan kunt u aantonen waar u goed in bent. Met een certificaat vindt u makkelijker een baan. U kunt uw certificaat ook gebruiken om een nieuwe studie te verkorten. Ook onderhandelen over uw salaris wordt makkelijker. Meer weten? Kijk op de website Ervaringscertificaat.

Ervaringscertificaat - nationaal kenniscentrum

Lukt het niet om u via de website Werk.nl in te schrijven?

Ga naar de servicebalie op het Werkplein. U krijgt een formulier waarmee u zich aanmeldt. U maakt een afspraak. Neem uw identiteitsbewijs, uw cv en zo nodig uw verblijfsvergunning mee naar uw afspraak. Bespreek uw mogelijkheden, rechten en plichten en schrijf u definitief in.

UWV

Wethouder Jansenlaan
1
861
3840 AW
Harderwijk
Bent u op zoek naar werk en wilt u een uitkering aanvragen?

Volg het stappenplan van UWV om te zien of u in aanmerking komt voor een WW-uitkering. Of neem contact op met het Werkplein. Daar weten ze alles van werk en solliciteren. Kunt u een WW-uitkering krijgen? Schrijf u meteen in via werk.nl. Houd bij de aanvraag uw DigiD bij de hand. U logt in via het venster van UWV Werkbedrijf.

Wilt u zich inschrijven? Ga naar werk.nl en klik op WW-uitkering aanvragen. Gebruik uw DigiD om in te loggen. Vul gegevens in over vorige banen, opleidingen, cursussen en wensen. Na verzending bent u ingeschreven. U gaat actief op zoek naar werk en houdt in uw digitale Werkmap bij hoe het gaat. De werkcoach kijkt mee in uw Werkmap en helpt u als dat nodig is.

Heeft u geen recht op een WW-uitkering?
Neem contact op met het Werkplein. Mogelijk komt u in aanmerking voor een bijstandsuitkering.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Werkplein Activerium Apeldoorn

Belkosten € 0,04 p/m 

U kunt een afspraak maken ma t/m vr tussen 8.30 - 17.00 uur

Deventerstraat
46
7311 LX
Apeldoorn

UWV - kan ik een WW-uitkering krijgen?

UWV - stappenplan WW-uitkering