Spullen kopen

Wilt u kleding, speelgoed of huisraad kopen?

Kijk of u die gratis of voor weinig geld tweedehands kunt krijgen.

Via de website Gratisoptehalen ziet u wat er bij u in de buurt gratis wordt aangeboden. Bel eerst om te horen of het aanbod nog klopt. Goedkope of gratis spullen vindt u ook op de sites Marktplaats, Speurders en Tweedehands.

Zoekt u goedkope kleding? Bij het Leger des Heils koopt u goede kleding voor een aantrekkelijke prijs. De Gereformeerde Kerk in Doornspijk organiseert jaarlijks een kledingbeurs. In Oldebroek organiseert de Werkgroep Kinderkledingbeurs 2 keer per jaar een beurs met tweedehands kinderkleding.

Toon op kaart (2)
x
Toon op kaart (1)
x

Gereformeerde Kerk

Zuiderzeestraatweg West
84
Doornspijk
Toon op kaart (1)
x

Leger des Heils- Kledingwinkel

Arent toe Boecoeplaan
40
8081 VZ
Elburg

Gratis op te halen

Tweedehands.nl

Wilt u iets tweedehands kopen via internet?

Onderhandel over de prijs. Bedenk eerst wat u wilt betalen. Doe dan een lager bod bij de verkoper. Blijf bieden tot u tevreden bent over de prijs.

Ga je op kamers en heb je weinig of geen geld voor de inrichting?

Stuur een e-mail aan familie en kennissen en vraag of ze spullen over hebben. Zo richt je de kamer of het huis gratis in. Via de website Gratisoptehalen zie je wat er bij je in de buurt gratis wordt aangeboden. Bel eerst om te horen of het aanbod nog klopt. Goedkope of gratis spullen vind je ook op de sites Marktplaats, Speurders en Tweedehands.

Gratis op te halen

Tweedehands.nl