Salaris

Vraagt u zich af of u wel het juiste salaris verdient?

Kijk op de website Loonwijzer of u genoeg verdient. Ook bij de vakbonden kunt u controleren of u het salaris verdient dat past bij uw werk. Bel bijvoorbeeld de FNV of het CNV of kijk op hun websites. Op de website van Rijksoverheid staat informatie over het minimumloon.

Denkt u dat de hoogte van uw salaris niet klopt en bent u het er niet mee eens? Neem dan contact op met het Juridisch Loket voor advies.

Uitleg over de afkortingen en premies op uw loonstrook vindt u op de website van het CNV. Denkt u dat de hoogte van uw salaris niet klopt of bent u het er niet mee eens? Neem contact op met het Juridisch Loket voor advies.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Juridisch Loket

Zwolle

Koggelaan
15
8017 JN
Zwolle

CNV

Tiberdreef
4
2475
3500 GL
Utrecht
Bent u niet tevreden met uw huidige werk en zoekt u een nieuwe baan?

Maak gebruik van vacaturesites en uw netwerk. Veel werkzoekenden vinden een baan via iemand die ze kennen. Hoe meer mensen weten dat u werk zoekt, hoe groter de kans dat iemand een interessante vacature weet of een baan voor u heeft.

Hulp.nl

Een online marktplaats voor oppashulp, schoonmaakhulp en thuiszorg. 

Nationale Vacaturebank

Vacatures.nl

Werk.nl - test uzelf

Bent u niet tevreden met uw salaris?

Overleg met uw werkgever of leidinggevende. Misschien kunt u ander werk doen, meer uren werken of een extra diploma halen.

Heeft u geen baan en heeft u geld nodig voor uzelf of voor uw gezin?

Als u geen inkomen heeft, is het lastig om rond te komen. Als u geld nodig heeft, bent u aangewezen op familie of vrienden. Of vraag hulp bij de gemeente. Misschien komt u in aanmerking voor een lening via de gemeentelijke kredietbank. Om bij de gemeentelijke kredietbank te kunnen lenen, moet u een uitkering of bijstand ontvangen.

Komt u er echt niet uit? Vraag dan schuldsanering aan. Ga voor meer informatie langs bij de gemeente.

Het Werkplein kan u helpen met uw aanvraag.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Werkplein Activerium Apeldoorn

Belkosten € 0,04 p/m 

U kunt een afspraak maken ma t/m vr tussen 8.30 - 17.00 uur

Deventerstraat
46
7311 LX
Apeldoorn