Geldzaken voor jongeren

Wil je bijverdienen?

Vraag familie of bekenden of je klusjes mag doen. Officieel mag je werken vanaf je 13e. Op de website van het Nibud staan allerlei tips. Op de website Bijbanen vind je leuk werk bij jou in de buurt. Of kijk bij winkels en horeca of er briefjes hangen waarin wordt gevraagd om personeel. Het is altijd fijn om wat extra geld te verdienen. En je doet alvast wat werkervaring op. Dat is handig voor later.

Kijk op de website Scholierenwerk. Of bel met de jongerenwerkers van WIEL. Zij helpen je zoeken naar een bijbaantje.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

WIEL

Lange Wijden
33a
8081 VS
Elburg

Nibud

Telefonisch bereikbaar: ma t/m vr 9.00 - 13.00 uur.

19250
3501 DG
Utrecht

Nibud - kleedgeld

Nibud - zakgeldadvies

Nibud voor Scholieren

Scholierenwerk

Wil je met korting naar de bioscoop of het theater?

Met een Cultureel Jongeren Paspoort (CJP) krijg je korting tot je 30e en 5 keer per jaar een magazine vol leuke uitgaanstips. Het CJP kost slechts €17,50 per jaar.

Kijk op de website van de UITagenda wat er bij jou in de buurt te doen is. Op vertoon van je studentenkaart krijg je vaak korting op een voorstelling.

Cultureel Jongeren Paspoort (CJP)

Hebben je ouders geen geld voor een vakantie?

Vraag of iemand jou en je ouders wil opgeven voor een gratis vakantie van de Vakantiebank. Ook Stichting Heppie en Humanitas organiseren vakantieweken.

Laat een jongerenwerker je aanmelden bij Humanitas Kindervakanties of YCamps. Of laat je door je ouders opgeven voor een korte vakantie via Heppie. Laat ze ook een vergoeding voor sociaal-culturele activiteiten aanvragen bij de gemeente.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Gemeente Elburg

Zuiderzeestraatweg Oost
19
8080 AB
Elburg

De Vakantiebank

275
9300 AG
Roden

Humanitas - kindervakantieweek